Now Accepting All Questions

Have questions? We’re here to help.

Met welke ingrediënten werken we?

- Kokosnootolie, Olijfolie, Palmpitolie, Palmolie, Jojoba Olie, Hennepzaad Olie. Wij werken met allemaal natuurlijke producten.

Waarom Dr. Bronners?

Wij gebruiken alleen de puurste biologische en ingrediënten op basis van Fair Trade. Geen misleidende tekst op onze labels: Geen Greenwashing!

Wat zijn de "18-in-1" toepassingen? Waar kan ik recepten en verdunningen voor uw zepen vinden?

U kunt de zeep van Dr. Bronner gebruiken voor het wassen van uw gezicht, lichaam, handen en haar, voor baden, scheren, tandenpoetsen, fruit afwassen, aromatherapie, afwassen met de hand, de was doen, vloeren dweilen, allesreiniging, ramen wassen , toiletten wassen, honden wassen, huisstofmijt bestrijden en mieren en bladluizen doden. Dat zijn nu achttien toepassingen, maar klanten hebben ons in de loop der tijd verteld over veel meer toepassingen die ze voor onze zepen hebben gevonden. Laat ons weten waarvoor u onze zeep nog meer gebruikt! Om aan de slag te gaan met recepten en verdunningen, bekijk Lisa Bronner's Cheat Sheet "Liquid Soaps Dilutions".

Wat betekent "Castilië"? Is uw stuk zeep ook een castillaire zeep zoals de vloeistof? Wat is het verschil tussen uw reep en vloeibare zeep?

In vroegere eeuwen werd in de Spaanse regio Castilië een zeep op basis van plantaardige olie gemaakt van lokale olijfolie. Tegen het begin van deze eeuw betekende 'Castilië' elke zeep op basis van plantaardige olie, in tegenstelling tot zeep op basis van dierlijke (talg) vet. "Pure-Castile" is nu ook uw garantie dat wat u gebruikt een echt ecologische en eenvoudige zeep is - geen complexe mix van wasmiddelen met een hogere ecologische impact en langzamere biologische afbreekbaarheid. Helaas zijn veel synthetische wasmiddelmengsels bedrieglijk gelabeld als "vloeibare zeep", ondanks het feit dat ze absoluut geen echte zeep bevatten. Dr. Bronner's Pure-Castile Liquid en Bar Soaps zijn beide volledig op plantaardige olie gebaseerd. Het verschil tussen de vloeibare en staafzepen is dat de vloeibare zepen kaliumhydroxide gebruiken om de plantaardige oliën te verzepen, terwijl de harde zepen in plaats daarvan natriumhydroxide gebruiken. Bekijk het gerelateerde blogbericht van Lisa Bronner voor meer informatie over het verschil tussen onze vloeibare zeep en zeep.

Wat is de houdbaarheid van uw producten? Hoe weet ik wanneer ze zijn gemaakt?

Over het algemeen raden we aan om de lichaamsverzorgingsproducten van Dr. Bronner binnen drie jaar na aankoop te gebruiken. Zeep is zelfbehoudend, maar omdat onze producten biologisch afbreekbaar zijn, is het het beste om ze niet te lang op de plank te laten liggen, omdat ze kracht kunnen verliezen. Om erachter te komen wanneer onze producten voor persoonlijke verzorging zijn vervaardigd, kunt u de 'lotcode' raadplegen, een nummer dat op de verpakking wordt afgedrukt of geëtst, meestal net onder het etiket. Het eerste cijfer verwijst naar het jaar (dwz "2" is 2012, "3" is 2013, enz.), Terwijl de volgende drie cijfers verwijzen naar de Juliaanse datum (dat wil zeggen de dag van het jaar op 365 totale dagen) . Dus als de eerste vier cijfers van een partijcode '3165' zijn, werd het product in 2013 geproduceerd op de 165e dag van het jaar (14 juni). Je kunt hier een Juliaanse datumkalender bekijken. Voor eenvoudige referentie, onze Fair Trade & Biologische Virgin Coconut Oils (VCO's) zijn voorzien van een "Ten minste houdbaar tot" datum naast de lotcode. Vanwege ruimtebeperkingen gebruiken we een ander systeem om onze organische lippenbalsems te coderen, dus als u een vraag hebt over de vervaldatum voor een lippenbalsem, neem dan rechtstreeks contact op met onze klantenservice.

Welke van je producten zijn veganistisch? Test u uw producten op dieren?

Alle producten van Dr. Bronner die in Australië worden verkocht, zijn gecertificeerd Veganistisch, behalve onze organische lippenbalsems en organische lichaamsbalsems, die organische bijenwas bevatten. Al onze producten dragen het zegel “Leaping Bunny”, wat betekent dat ze zonder wreedheid zijn gecertificeerd en dat er geen dierproeven met ze zijn gedaan. Hoewel onze productlijnen anders veganistisch zijn, gebruiken we gecertificeerde biologische bijenwas in onze lip- en lichaamsbalsems. We hebben nog geen gecertificeerde organische plantaardige was gevonden en Sue Kastensen, de maker van onze balsems, heeft geen plantaardige vervanger gevonden voor de verbazingwekkende eigenschappen van natuurlijke bijenwas. Op basis van haar ervaring en haar uitgebreide training en mentoring onder de Indiaanse kruidkundige Keewaydinoquay, formuleerde Sue haar originele lippenbalsems met alleen avocado-olie en bijenwas,

Ik wil mijn bestelgeschiedenis bekijken maar kan deze niet meer zien. Waar vind ik het?

In juli 2019 migreerden we onze website naar een nieuw platform en konden we hierdoor de bestelhistorie niet migreren. Als uw bestelling vóór mei 2019 is geplaatst, kan uw bestelgeschiedenis niet worden bekeken in uw klantaccount. Stuur een e-mail naar info@natureshouse.nl voor hulp bij uw bestelgeschiedenis.

Waarheen verzenden jullie?

Wij verzenden naar alle provincies en gebieden in Nederland & Belgie. Wij verzenden niet internationaal. Als u niet in Nederland of Belgie woont en onze producten wilt kopen, gaat u naar https://www.drbronner.com/wh Wholes- le/international/ waar u alle internationale distributeurs en online winkels van Dr. Bronner kunt bekijken.

Hoeveel kost het verzenden?

De verzendkosten voor Nederland zijn €6,95 en voor België is dit €9,95. (Gratis verzending bij een bestelling van €75,-)